Premiärdopp

Hej på er 🙂

Idag har det varit närmare 30 grader varmt.

Jag har solat lite, svetten rann i denna värme. Viggo har fyllt sin pool med nytt vatten, vi busade och stänkte vatten på varandra 🙂 Det har varit skönt att gå in emellanåt, nedervåningen har känts kall i jämförelse med utomhus.

På kvällen åkte vi till badstranden. Nu har jag tagit premiärdoppet, det var härligt. Jag känner mig nöjd med dagen, var välbehövligt att ha en lugn dag med familjen ♥

Vi kör AC:n i Viggos rum, det blir varmast där i hela huset. Viggo har somnat på soffan efter en flaska välling och en dusch. Så kan vi bära upp honom senare när det är svalt där. Sedan flyttar vi AC:n till vårat rum, det är varmt där med. Tur vi har den 😉

Sötaste badpojken ♥

Hoppas ni har haft en bra dag i värmen och fått i er mycket vatten.

2 svar på ”Premiärdopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *