Lekdejt

Hej på er 🙂

Idag på eftermiddagen var Viggo och jag till en vän till mig och hennes son. Killarna går tillsammans på förskolan. Dom åt glass, lekte en massa, plockade hallon och körde den här tuffa polisbilen. För oss mammor blev det prat och fika.

Viggo fick födelsedagspresenter i efterskott, glad kille 🙂

När vi kom hem åt vi middag på altanen. Min man hade dammsugit huset medans Viggo och jag var borta. Jag moppade golven för det gjorde jag inte förra helgen. Känns skönt att ha det gjort, med tanke på att det ska bli väldigt varmt kommande dagar.

Annars har jag varit trött och haft känningar av huvudvärk idag med. Kom ur sängen senare än jag önskat, men det blir bakslag ibland. Känner mig nöjd med dagen i helhet. Efter en välbehövlig och svalkande dusch tar jag det lugnt i soffan.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *