Läkarbesök

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till min husläkare, jag är förlängt sjukskriven.

Det jag väntar på nu är att få komma till lungkliniken i en grannstad. I mitten på augusti ska jag på ett samtal där jag troligtvis ska gå några gånger, sedan ska det göras en bedömning. Det för att jag förhoppningsvis ska komma vidare och få prata med någon som har rätt kunskap och verktyg. Jag behöver hjälp med vissa tuffa bitar.

Efteråt var jag urladdad och hade huvudvärk. Vi åkte hem och jag fick i mig en sen lunch. Jag ville gärna göra något och vi hade några alternativ. Vi funderade på att besöka en handelsträdgård, men prioriterade en loppis. När vi kom dit hade dom stängt på måndagar. Då åkte vi till min farmor som vi hade tänkt, hos henne var min faster.

Vi fikade och min man skulle hjälpa henne med en teknisk sak, det strulade och klockan tickade iväg. Därför blev det ingen tur för att titta på blommor. Viggo ville väldigt gärna åka till sin farmor. Vi köpte med oss en varsin sallad till middag och åkte dit.

Även fast det var mycket mygg där som vanligt, så tog vi med oss sängborden hem som dom inte använder längre. Jag har inte sett dom mer än på bild än. Min man bar in dom i bilen innan jag hade gått ut. Vi ska ta in dom imorgon så får jag kika 🙂

Tycker den här blomman är så vacker, den står på svärmors altan.

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.