Sol, åska och regn

Hej på er 🙂

Idag har vi njutit av sol och värme.

Viggo har roat sig själv en del. Han leker att han är en robotgräsklippare, han åker på balanscykeln på gräsmattan 🙂 Vi kastade boll en stund, men det var så varmt.

På eftermiddagen började det regna och åska. Jag låg i solstolen en stund medans solen sken, regnet var bara skönt. Efter det tittade jag till mina blommor.

Till middag blev det hemmagjord pizza, gott. Pappa dukade ute på altanen fast ovädret kommit närmare. Vi satt där tills åskan blev lite väl högljudd, då ville Viggo och jag gå in. Tidigare på dagen var mina grabbar iväg på en tur och letade bär ♥

Det tar tid i år för mina blommor att blomma, saknaden av värme och sol har gjort sitt. Jag sådde blomfrön i en av mammas zinkbaljor, där har det äntligen börjat blomma. Pelargoner jag köpte i april har massor av knopp, ser fram emot när dom slår ut. Mårbackorna jag köpte i början av juni är jättefina, dom kan man lita på 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *