Kantareller

Hej på er 🙂

Flera kvällar har Viggo somnat tidigt för att vara honom. Det beror mest på att han inte sover middag varje dag under semestern, bara vid absolut behov. I stället har han vaknat mellan 21-23. Ikväll somnade han i soffan, vi bar upp honom för ett tag sedan.

När jag tittade ut i morse såg det ut att bli en dag med moln och kanske regn. Men för en gångs skull stämde väderprognosen åt det positiva hållet 😉 Det blev sol, en del moln och varmt. Jag har suttit och solat lite idag med, det mår jag bra av.

På eftermiddagen tog Viggo och pappa en tur på el-sparkcykeln. Hem kom dom med kantareller 🙂 Ikväll har vi ätit en varsin macka med kantareller på, riktigt gott. Tänker på mamma, när jag var yngre brukade vi plocka kantareller och så åt vi en macka ♥

Innan det var dags för Viggo att göra kväll var vi ute på baksidan igen. Han hoppade studsmatta och så kastade vi en boll till varandra över nätet, det tycker han är roligt. Sedan kom pappa, då kastade vi alla tre på gräsmattan. En bra dag och mysig kväll.

Hoppas ni har haft en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *