Skator

Hej på er 🙂

När jag klev upp i morse åkte mina grabbar iväg på el-sparkcykeln. Dom blev borta i ca 2,5 timme. Hem kom dom med en liten burk med hallon till mig, som jag fick dela med min goa kille 🙂 Viggo hade mumsat i sig en hel del hallon och smultron.

Idag har solen äntligen visat sig. Jag har legat en stund i solstolen och bara njutit. Vi har varit ute största delen av dagen. Efter busvädret i helgen har flera av mina blommor tagit stryk. Jag har klippt bort många blad från pelargoner med flera hål i.

Ni som hängt med ett tag vet att jag älskar djur. Varje sommar har jag en familj med skator som kommer hit, dricker vatten och badar i mitt fågelbad. I år har ungarna tagit sig stora friheter. Dom har börjat sitta under vårat altantak, särskilt om det regnar. Resultatet är bajs på bordet, filtar, kuddar och blommor. Inte speciellt trevligt.

Idag sågade min man till en träbit och satte upp där dom brukar sitta. Förhoppningsvis får dom inte plats längre. Bäst dom sköter sig i fortsättningen 😉

För drygt en vecka sedan fick jag skott av palettblad från min faster. Dom har stått i vatten och bildat rötter, idag har jag planterat dom i krukor. Har aldrig haft den blomman förut, hoppas dom kommer växa och bli fina. Annars har jag tagit det lugnt.

Våran kille älskar bär ♥ Bilder från promenaden här om dagen.

Viggo somnade precis på soffan, skönt.

Fortsatt trevlig kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *