Målat en låda

Hej på er 🙂

Igår var jag trött hela dagen, efter att ha klivit upp med Viggo på morgonen vid 8.

I morse kom jag ur sängen efter 11, känner av gårdagen. Det har regnat idag med vilket inte bidragit till att jag känner mig piggare 😉 På ren vilja målade jag lådan till mormors/mammas byrå som min man slipade i helgen. Jag har undersidan kvar.

Får se när jag orkar måla nästa gång, min rygg gillar inte när jag håller på. Annars tycker jag det är roligt med sådant pyssel. Det krävs ju några lager färg. Tror att den kommer bli riktigt fin när den är klar. Känns skoj att ha något att se fram emot.

Tanken från början var att vi skulle ha den i sovrummet. Men jag har blivit osäker på om jag vill ha mina kläder i den, vet inte om doften kommer att släppa helt. Den var trären inuti/runt om, vi målar även ett lager där för att få bort så mycket lukt det går. Fick en idé om att den kanske kan passa nere i hallen. Vi får väl se vart den hamnar tids nog 🙂

På kvällen tog regnet uppehåll, mina grabbar gick ut och har inte kommit hem än.

Kamomillte, min mage har varit sämre i två dagar. Fast jag äter medicin.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *