Nytt altantak

Hej på er 🙂

I morse hade min man ställt klockan på 6,30. Han skulle åka och köpa nytt tak till altanen när dom öppnade vid 7. Jag vaknade 6,15 och väckte honom, så att Viggo skulle få sova vidare utan att vakna av klockan.

Strax före han kom hem vaknade Viggo, klockan var ca 8. Min man gick ut och började direkt. Jag följde med Viggo och gav honom välling, sedan blev jag uppe. Det regnade, men han la taket på plats och skruvade fast det senare när det hade slutat.

Det gamla taket hade gått åt blått från början men blivit solblekt. Det vi köpte nu är vitt och släpper in lite mer ljus inomhus, det blev bra. Hoppas det håller länge.

Jag har varit extremt trött hela dagen, jag är inte van vid att kliva upp tidigt. På eftermiddagen tog vi en kort promenad. Det var mer stanna och stå still än att gå. Viggo klev av cykeln hela tiden och skulle titta på olika saker 🙂 Det passade mig perfekt.

Nu när Viggo och pappa har semester sover Viggo bara middag när det verkligen behövs. Han blir ofta trött på eftermiddagen. Vi försökte få honom att vila idag, men han kom inte till ro. Han somnade strax efter 19, det är tidigt för att vara honom ♥

Min fina nya kanna från GreenGate. Den har jag velat ha ett tag, men jag har väntat. Sedan hittade jag den på rea då blev jag glad 🙂

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.