Från sol till hagel

Hej på er 🙂

Jag provade att inte ta inhalatorn igår, hade tagit den i 7 dagar. I morse var jag betydligt sämre i hostan igen. Den kanske hjälper fast jag inte har märkt det tidigare.

Min husläkares tanke från början var att jag skulle ta den i 7 dagar, sedan vid behov. Det ändrades och sedan har jag inte fått veta hur jag ska göra. Beredskapsläkaren som skrev ut inhalatorn på nytt när min läkare hade semester, skrev lika som han gjort.

Viggos gudmor har astma. Hon tyckte att 7 dagar lät väldigt kort med tanke på hur länge jag har varit dålig. Hon sa att när hon är riktigt dålig får hon ta sin medicin i 1 månad. Eftersom hostan kom tillbaka fortsätter jag ett tag till och ser hur det blir.

Idag har vi varit ute och njutit av solen. Viggo fyllde sin nya pool med vatten. När pappa slipade en byrålåda från min mormors byrå, ville Viggo också slipa. Det kommer ta tid innan den är helt klar och så får det vara. Är låda nummer två som han har slipat.

På eftermiddagen kom värsta busvädret. Det haglade större hagel än vi någonsin har sett. Det gick ca 13 hål på vårat spröda altantak. Har man inte jobb så får man 😉

Vi hade kanske tänkt göra om våran altan framöver, men inte nu. Vädret bestämde tydligen att nytt tak måste vi ordna så snart som möjligt. Altanen fanns redan här när vi flyttade hit. Nu skiner solen och min man har skruvat ner delar av altantaket.

Våran lilla jobbargubbe ♥

Haglet var större än jag lyckades fånga på bild.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *