Min guldkedja

Hej på er 🙂

Igår hjälptes vi åt och fick huset städat. Inte jättenoga överallt, men för mig känns det härligt när det doftar gott av såpa för att jag har moppat golven 🙂

Jag fick natta Viggo fast han protesterade en del, pappa skulle ut och springa. Jag började hosta men inte på värsta viset. Viggo blev rädd, pappa lyckades få honom att lugna ner sig. Efter det klarade jag mig och han somnade relativt snabbt ♥

Sedan myste vi i soffan med popcorn framför serien ”Handmaids tale”. Den är hemsk, fruktansvärt jobbig, men så bra. Viggo vaknade vid 23 så vi avrundade och gjorde kväll.

Idag har mina grabbar varit iväg två gånger. När jag klev upp i morse åkte dom och handlade mat. Senare var dom ner på stan en sväng och tittade på tuffa bilar som Viggo skulle säga 🙂 Det var ett evenemang med massor av veteranbilar.

På eftermiddagen har Viggos gudmor varit här. Hon har grattat Viggo i efterskott. Vi bjöd henne på middag som vi åt på altanen. Gott och trevligt. Idag har det regnat och åskat. Mot kvällen blev det bättre, skönt att kunna sitta ute och äta.

Viggo somnade tidigt ikväll. Hoppas han sover lugnt och skönt hela natten ♥

Inte så lätt att ta bild på halsbandet, jag är så nöjd 🙂 Långa kedjan är den nya, hänget har jag fått av min man för några år sedan. Korta kedjan fick jag av mamma när jag konfirmerade mig, hjärtat var hennes ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

2 svar på ”Min guldkedja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *