Skriva ikapp

Hej på er 🙂

Igår var mina killar iväg på ett litet äventyr. Dom hade sällskap av Viggos två kusiner, faster och hennes man. Det blev lek i en lekpark och så tittade dom på teater.

Jag var hemma eftersom jag hade bestämt med min vän att vi skulle på stan och sedan hem till henne. Jag ville slippa stress och göra mig i ordning i lugn och ro. Nu hade presentkorten jag fick när jag fyllde 40 år (2017) mognat klart i skåpet 😉

Äntligen har jag köpt mig en lång guldkedja. Jag fick lägga till en hel del slantar, men tänker att jag kommer ha den livet ut. Eftersom den var dyr var jag nöjd efter det.

Blev en kort sväng till Åhléns, sedan köpte min vän med fika och vi gick hem till henne. Jag är nästan aldrig på stan och är jag dit brukar Viggo vara med. Jag är van att skynda mig. Det sitter i, jag hade svårt att slappna av. Ville inte börja hosta heller. Är nöjd, jag kom hem med det jag hade tänkt 🙂 Nästa gång ska jag strosa i fler affärer.

På kvällen i onsdags ville Viggo åka till badstranden. Min första tanke var att bikinin jag brukar ha inte var tvättad. Min man sa att jag hade väl någon annan att ta på mig och vi kanske inte ens skulle bada. Jag brukar kunna gå i ”baklås” då och stanna hemma.

Har haft för mig att jag ska ha breda bikinibyxor, hur knäppt är inte det 😉 Jag duger som jag är. Jag väger ungefär som när jag var ung nu, inte för att vikt ska spela någon roll. Jag ska bli snällare mot mig själv, klart jag ska njuta när det är sommar.

Kände att jag missar mycket redan för att jag behöver vila, så jag tog fram en annan bikini och följde med. Viggo och pappa badade. Jag tyckte det räckte att gå i en bit, kallt i vattnet. Det var härligt att se en glad och busig Viggo ♥ Det ska vi göra om.

Var osäker på om Viggo skulle bada i det kalla vattnet, men han hade skoj 🙂

Han blir tuffare ♥

Gulligaste badpojken ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *