Min badpojke

Hej på er 🙂

Igår kunde jag äntligen njuta en stund i solstolen 🙂 Till middag blev det grillat som vi åt på altanen. Att bara vara ute med familjen när det är fint väder är så skönt.

Semestern för mina grabbar började med sovmorgon några dagar, vi hoppades att det skulle hålla i sig. I morse kom Viggo springandes in till oss strax efter 6. Trodde att han skulle somna om som igår när han kom vid 5, men sovtåget hade gott.

Dom gjorde som igår och åkte iväg med sparkcykeln när jag skulle kliva upp. Jag älskar dom mest av allt, men erkänner att stunden för mig själv när jag har klivit upp är guld värd. Att vakna till i lugn och ro 😉 Jag behöver min långa startsträcka och är van att vara ensam om vardagarna. Det som känns bra är att jag kommer upp lite tidigare.

Som jag skrev i fredags så fick jag inhalatorn för andningen utskriven igen. Tar den två gånger/dag. Jag skakar som sjutton, hoppas biverkningarna ger sig. Äter även medicin för magen i fall det är en bidragande orsak. Hostar, men något mindre. Det har gått upp och ner under väldigt lång tid, så jag behöver vänta och se. Hoppas jag blir bra.

Min tanke för dagen är att förhoppningsvis fånga solen en stund, vattna och pyssla om blommorna. Dom kom precis hem nu, får se vad dom vill göra resten av dagen 🙂

Glädje ♥ Han som brås på mamma och vill helst att badet ska vara varmt 😉 ♥

Finaste killen igår ♥ ♥ ♥

Önskar er en fortsatt trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.