Sol och moln

Hej på er 🙂

Det känns ungefär som att dagarna innehåller ”alla väder på en och samma dag”. Förhoppningsvis lite sol, oftast moln, blåst och regn, men inte extremt varmt.

Tajmade att plantera om blommor när det var varmt och soligt igår. Hoppas jag får sol på mig idag i stället. Sedan jag fick Rosacea har jag slutat att ligga ute länge. Solade inte alls när jag åt medicin så klart. Men en stund tycker jag är så otroligt skönt nu.

Viggo och pappa åkte iväg på el-sparkcykeln när jag klev upp i morse, dom blev borta i nästan två timmar. Viggo tycker deras små äventyr är roliga, ofta innehåller dom bland annat smultronjakt. Efter det har vi varit ute på baksidan och vi åt lunch på altanen.

Jag gick in en för att hämta kaffe, det var molnigt så jag satte mig vid datorn en stund.

Min favoritserie har fått tillökning, jag fyndade en Greengate tekanna på rea. Jag har varit på väg att köpa den ett tag till fullt pris, blev så glad att jag väntade 🙂

Visar den närmare en annan dag 🙂

Kanske ska ge mig på ett försök i solstolen nu. Önskar er en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *