Semester för mina hjärtan

Hej på er 🙂

Igår på eftermiddagen var vi på kalas, båda mina yngre kusiner har fyllt år. Det var roligt att träffa alla och gott fika 🙂 Jag fick med mig skott av palettblad från min faster. Jag blev jätteglad för jag har varit på jakt efter en av färgerna hon hade.

Efter det åkte vi till Viggos farmor, där blev vi bjudna på middag. Jag hade en tanke om att vi skulle kunna ta hem två sängbord som dom inte använder längre. Men det är så otroligt mycket mygg hos dom så det får bli en annan dag när solen skiner.

Även fast vi sprang till bilen och satte oss så fort vi kunde, så fick vi med oss ett gäng myggor. Vi kom hem senare än det var tänkt, ändå höll sig Viggo vaken. Han kom i säng sent och det resulterade i sovmorgons-rekord, han sov till 9,30 i morse.

Jag fick några pelargonsticklingar av Viggos farmor, dom har jag planterat om idag. Då var det varmt i solen. På eftermiddagen när vi tog en promenad i skogen var det kallt och regnet hängde i luften. Viggo har mumsat i sig smultron 🙂

Nu har Viggo och pappa ledigt i 6 veckor ♥

Igår fick jag äntligen se igelkotten som en granne har pratat om. Han gick under Viggos studsmatta. Jag blev nästan lyrisk, jag älskar djur 🙂 ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *