Bra dag och nos mot nos

Hej på er 🙂

I morse 4,40 ringde min väckarklocka? Dom där klockorna lever ett eget liv känns det som. Den stod på byrån i sovrummet så vi kan inte beskylla Viggo för det, dit når han inte 😉 Vi lyckades somna om och Viggo gav oss sovmorgon till 8 ♥

Jag drog mig till 10. Kommer oftast ur sängen mellan 10,30-11,30. Var trött när grabbarna gick upp och struntade i att gå på toa, vilket jag inte skulle ha gjort. Inte det lättaste att sova när man är kissnödig. Dricker mycket vatten p.g.a. hostan.

När jag åt frukost gick Viggo och pappa ut och tog en tur på pappas el-sparkcykel. Lagom aktivitet för Viggo som har varit hängig. Han är pigg och leker som vanligt nu, men hostar fortfarande. Senare gick jag ut till dom, då fixade dom i trädgården.

Efter det var vi på baksidan så katterna fick vara med. Zim utstrålar verkligen ”Det här är livet” 🙂 Han äter gräs, sedan ligger han på soffan eller bordet. Jag tänkte att jag skulle få en gnutta sol på mig, hann ligga i solstolen någon minut sedan blev det mulet.

Hörde att det prasslade i buskarna, det gjorde Ikoz med och smög dit. Som jag trodde, grannkatten som vi kallar för ”Kompis” kom över till oss. Det var första gången Ikoz stod nos mot nos med en annan katt än Zim, sedan han blev våran.

Det gick bra. Casper som katten heter tror att han är kung på våran gata, han jagar iväg andra katter. Men det är som att han vet att här bor det två katter och dom ska han vara snäll mot. Han strök sig mot mig, hade svansen rätt upp och Ikoz sa inte ett pip ♥

Ikväll blir det nog mys i soffan framför en bra serie eller film.

Önskar er en fortsatt härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *