På stan en sväng

Hej på er 🙂

I eftermiddag har jag och familjen varit ner på stan en sväng.

Vi ska på kalas i helgen så jag var på jakt efter presenter 🙂 Jag har inte varit till en en butik på månader, om man bortser från att jag var in typ 5 minuter på en ”loppis”. Viggo var inte på sitt bästa humör, så det var aningen svårt att titta i lugn och ro.

Jag fick en hostattack inne på Åhléns. Satte mig på huk på golvet, nära att kräkas, försökte få i mig vatten som jag hade med mig i handväskan och tårarna ville fram. I vanliga fall hade jag nog åkt hem efter det, men nu ville jag så gärna se mer när jag äntligen hade kommit iväg. Blev en sväng till Rusta och Albert och Herbert.

Kan inte med ord beskriva hur mycket detta påverkar mig, jag känner mig väldigt begränsad. När vi var på stan behövde jag gå på toa, så jag ringde en vän som bor nära. Det var efter hostattacken så jag fick knappt fram orden. Skulle gärna ha pratat med henne för länge sedan, men jag drar mig för att ringa någon när det är så här.

Jag är i alla fall glad att vi kom iväg 🙂

I nederkant av bilden sticker Zims öra upp 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *