Det finaste man har sätter man på bordet

Hej på er 🙂

I morse blev jag väckt av ett samtal som handlar om min hälsa.

Jag väntade på samtal därför hade jag ljudet på, annars är det av när jag sover. En sak jag kan bocka av som har fallit tillbaka på mig, fast jag tyckt att jag har tagit tag i det. Men helt klart är det inte. Jag väntar på kallelse för flera saker, allt tar sådan tid.

Ute har det varit kyligt, bara solen som är varm. Jag har varit på baksidan med katterna. Det är roligt att Zim har lugnat ner sig, då vågar jag gå ut med honom själv. Annars brukar jag bara göra det när min man är hemma, i fall han smiter iväg.

När Viggo och pappa hade kommit hem ville Viggo att jag skulle måla hans naglar. Det var första gången. Jag målade en hand, han satt som ett ljus 🙂 När vi hade ätit mat gick vi ut en stund tillsammans, katterna fick följa med då också.

Vi gick in för Viggo ”tappar öronen” rätt ofta nu 😉 Sedan var det inte speciellt varmt.

Jag plockade in några pioner idag, då ville Zim och Ikoz också vara på bordet ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *