Välkommen juli

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit på en annan förskola än den har går på, dom har sammanslagning så här i semestertider. Det verkar som att han har haft en bra dag.

Jag och Viggo har hoppat lite studsmatta idag med, ute blåste det rejält. Vi blev blöta om fötterna, regnet har vräkt ner tidigare.

Vi tog en kort promenad ikväll, Viggo ville visa vart Pomperipossa bor. Det lät som förskolan har tagit en promenad och tittat på ett hus som vi brukar gå förbi. Jag vet inte hur många gånger han sa ”Där bor Pomperipossa” och det satt någon på bron 🙂

Det har varit si och så med väderleksprognosen. Jag är glad att den inte stämde så vi hann ta en promenad utan åska och regn. Dom får gärna ha fel om att det ska åska senare ikväll också. Jag är inte så förtjust i åskväder 😉

Fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *