Bra dag att avsluta juni med

Hej på er 🙂

Vi har haft en härlig dag, det känns fint att avsluta juni med ♥

Även fast jag har varit trött efter gårdagen så har vi haft en bra dag. Innan jag klev upp var Viggo och pappa på promenad och plockade smultron. När jag hade ätit frukost gick jag ut på altanen, missarna fick följa med. Efter en stund kom mina grabbar hem.

Vi har varit ute större delen av dagen på baksidan. Viggos morfar och hans fru kom och grattade Viggo i efterskott, vi fikade på altanen. Viggo fick en skottkärra av dom, det hade han önskat sig. Sedan ville han visa att han har lärt sig att cykla utan stödhjul.

Jag har hoppat studsmatta med Viggo, en bra stund för att vara jag (nu). Första gången jag hoppade med honom orkade jag knappt, blev jätteandfådd direkt. Idag gick det bättre, fast efter en stund började jag hosta. Då fick jag gå och dricka vatten och vila.

Min man har sågat ner grenar från vårat rönnbärsträd. Sedan körde han och Viggo iväg riset. Viggo var nöjd och kallade sig själv för arbetsledare och invigde nya skottkärran. Jag hoppas på fler dagar som denna, så mysigt. Det är guld värt när jag orkar leka lite mer med Viggo. Vi båda uppskattar det väldigt mycket ♥ Jag är tacksam för idag ♥

Viggo älskar att hjälpa till 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *