1-års kalas

Hej på er 🙂

Efter om och men kom även jag iväg på 1-års kalas idag.

Hostan var vidrig när jag gjorde mig i ordning. Det tar ungefär dubbelt så lång tid att bli klar när jag måste ta pauser hela tiden, dricka vatten och hosta klart. Tårarna ville fram och jag höll på att kräkas flera gånger, det vara nära att jag stannade hemma.

Tack och lov var det som att jag hade ”hostat klart” för dagen. Jag klarade mig i bilen dit och hem och på kalaset. Jag hade ställt en vattenflaska på deras bro ifall jag behövde gå iväg. Det var ett roligt kalas, Viggo hade skoj ute. Glad att jag kom iväg.

Enkel resa tar ca 1 timme, dit vet jag inte hur många gånger Viggo frågade ”Är vi framme snart”. På vägen hem lyckades pappa distrahera honom halva vägen, dom låtsades att det var Viggo som körde bilen. Pappa sa ”Nu måste du bromsa, nu behöver du svänga”. Viggo var nog övertygad om att det var han som körde.

När vi kom hem hade han tydligen fått körkort 😉 Vi var vrålhungriga, bra att vi hade rester kvar från igår. Viggo valde att han ville somna på soffan ikväll, det fick han ♥

Roliga leksaker som 1-åringen fick i present 🙂

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.