Piedestalen på plats

Hej på er 🙂

Igår kväll försökte jag natta Viggo, men fick en hostattack. Han blev ledsen och pappa fick ta över. Ikväll gick det bra, jag började hosta när han hade somnat.

Morgonen började med att jag vaknade av att Viggo grät. Det lät som han drömde därför väntade jag en stund. När han inte slutade gick jag dit. Han var ledsen och fick knappt ur sig varför. Tårarna rann, han pekade på himlen och sa mormor ♥

Han sa bara ja när jag frågade om han hade drömt om mormor. Jag har också drömt om mamma och min mormor, så jag blev lite tagen när han var ledsen. Om jag minns rätt så är det nog första gången jag drömt om min mormor i vuxen ålder.

Jag är väldigt trött efter den här dagen. Hostan störde vilan i morse och när jag klev upp mådde jag illa. Har haft förhöjd temp också, hoppas det var något tillfälligt. Idag har jag träffat min chef och pratat. Han kom hit till stan så jag slapp åka till grannstaden.

Ikväll har vi varit ute på baksidan så Viggo fick hoppa studsmatta och busa. Katterna var också med. För en gångs skull smet inte Zim över till grannen 🙂

Piedestalen som stod i mammas uthus var skruttig. Den undre hyllan var riktigt dålig så den fick vi kasta, min man gjorde en ny. Vitmålad blev den jättefin. Det får ta sin tid när jag pysslar, men när det väl är klart känns det roligt, eftersom det var min mammas ♥

Första lagret målade jag på altanen med sällskap av Viggo en kväll.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *