Äntligen

Hej på er 🙂

Igår fick jag äntligen natta min goa Viggo ♥

Han ville inte, protesterade en bra stund och det kom tårar. Pappa sa att han fick välja mellan att sova med mamma eller sova själv. Jag lyckades äntligen nå fram till honom, vi pratade om att får jag en hostattack så går jag ner och pappa tar över.

Vi har försökt säga det till honom förut, men det har inte hjälpt. Efter en stund la han sig som han brukar, jättenära mig kind mot kind. Gissa om jag har saknat det. Jag bad en bön om att hostan skulle vara tyst tills han hade somnat. Så blev det, tacksam ♥

Det har regnat idag med. Jag har varit ute och tittat till mina blommor och doftat på pionerna. Tänk om dom kunde blomma längre, det gäller att njuta av dom 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *