Finaste pionerna

Hej på er 🙂

Igår på kvällen tog Viggo och jag en kort promenad, han cyklade och jag gick. Vi hann precis hem innan det började regna. Medans lagade pappa en god matpaj. Jag försökte få natta Viggo igår. Han började snyfta och sa att han ville att pappa skulle göra det, för min hosta är dum och att han vill att jag ska bli frisk. Det känns i hjärtat ♥

Idag har jag haft hemska hostattacker. Var inne på toa och försökte få i mig vatten, hann inte vänta på att det blev kallt, kräktes upp vattnet flera gånger. Förlåt för otrevlig information. Är så less på att det inte ger sig och att jag ska behöva vänta och ligga på sjukvården. Ovissheten är inte heller rolig, varför har jag det så här.

Jag var ut en sväng tidigare idag och tog bilder på framsidan, mina favoritpioner blommar nu. Även om vi har en rätt liten tomt så har vi flera pioner till min stora glädje Gillar verkligen den slitna gröna pallen som jag hittade i mammas uthus.

Ikväll har vi varit på baksidan och lekt. Viggo och pappa tog en promenad, jag vågade inte chansa och följa med tack vare hostan. Sedan kom Viggos farmor en stund. Nu badar mina grabbar, hör dom sjunga och busa i badet 🙂 Kärlek ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Finaste pionerna

    • De senaste månaderna har hostan varit fruktansvärd. Det går upp och ner. Jag kan tro att det ska det ge sig, men nästa dag slår den till med full kraft igen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *