Midsommardagen

Hej på er 🙂

Midsommarafton var bra för oss ♥

Min man och jag var trötta och slitna igår, så vi hade en lugn förmiddag. Viggo och pappa tog sig en middagslur, skönt att inte behöva stressa iväg. På eftermiddagen åkte vi som planerat till Viggos farmors stuga. Det var vi, farmor och hennes sambo.

Vi började med att fika. Sedan gick vi till vattnet, Viggo badade fötterna med farmor. Han brukar inte gilla kallt vatten så det var roligt 🙂 I stugan hoppade han studsmatta och busade med farmor, dom kastade en boll till varandra över skyddsnätet.

På kvällen åt vi grillat, det var gott. Det tar ca en timme att åka, vid 21 avrundade vi och åkte hem. Viggo somnade i bilen, var bara att bära över honom till hans säng när vi kom hem. Vi tog det lugnt och myste ett tag innan vi gick och la oss.

Helt underbart med en midsommarafton som bjöd på fint väder, soligt och varmt 🙂

Idag tog Viggo sovmorgon till 8, skönt och välbehövligt. Vi klev upp hela familjen efter en stund. Det är jag inte van vid, gissar att jag blir trött ikväll. Vi har en hemmadag och har städat nedervåningen tillsammans. Till middag ska vi äta grillat med idahopotatis.

 

Fler bilder kommer kanske imorgon.

Hoppas ni har en fin midsommarhelg 🙂

2 svar på ”Midsommardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *