Viggo är hos farmor

Hej på er 🙂

Det blev många timmar i frisörstolen igår, jag var rätt slut när jag kom hem.

Att göra slingor får mig att känna mig fräschare och jag slipper tvätta håret lika ofta. Det är en av få saker som jag går iväg och gör och det händer inte ofta. Blev lite gult på vissa ställen, jag ska tillbaka och fixa det på torsdag. Vill känna mig fin ♥

Idag är min man i Stockholm igen, tredje gången på två veckor. Han berättade det för mig i måndags att han skulle åka idag. Han förstod hur jag skulle reagera och därför hade han ordnat så Viggo får vara hos sin farmor idag, hon har semester.

I morse tog mina grabbar bilen till busstationen, parkerade där och tog en buss till grannstaden. Det var som ett litet äventyr för Viggo så han var nöjd 🙂 Farmor mötte upp dom och tog med sig Viggo och min man åkte vidare till Stockholm med tåg. Farmor kör hem Viggo på eftermiddagen och min man kommer med tåget ikväll.

Senaste veckorna har varit tuffa, med hälsa och utmattning. Jag försöker vara glad för det lilla. När den nya möbeln kom hem vände jag nästan upp och ner på huset för att komma på vad som skulle stå på den 😉 Brickan hade jag tänkt måla vit, den var min mammas. Men på plats bröt den av fint tycker jag. Jag känner mig nöjd ♥

Fin dag till er. (Själv ska jag gå och borsta tänderna, har inte gjort det än)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *