Upp och ner

Hej på er 🙂

Vi hade ett riktigt kaos natten som var. Vi hann bara lägga oss så började min man hosta. Det gjorde att Viggo vaknade och ville komma över till oss. Jag gick och hämtade honom. Efter en liten stund fick jag en hostattack som inte gav sig i första taget.

Som jag har skrivit förut så tycker Viggo att min hosta är otäck. Pappa kan hosta och han bryr sig inte. Vi förstår honom, min hosta är extrem.

Viggo började gråta och ville att han och pappa skulle gå in till hans rum. När pappa sa nej tyckte Viggo att jag skulle gå i stället. Pappa förklarade att min hosta inte är farlig och att mamma också måste få ligga i sängen. Till slut gav jag upp, mest för Viggos skull. Det blev ett tag inne på toa, jag tog Cocillana och försökte ”hosta klart”.

När jag äntligen blev tyst, då snarkade min man så han fick gå ner och lägga sig på soffan. Det känns ofta som en parodi det här med sömn, fast det inte är ett dugg roligt.

Annars är det lite för mycket för mig med sjukvården, det flyter inte på som önskat. Orkar inte gå in på detaljer. Men saker som jag redan har tagit tag i, faller tillbaka till mig. Vilket känns frustrerande, för jag tappar tid och upplever att jag får börja om.

Idag har mina grabbar varit och köpt ett ”sideboard” här i stan. Jag hittade det på en köp och säljsida. Väl på plats tyckte vi att det var aningen stort. Men vi har vant oss efter ett tag med andra möbler, tex kommoden i hallen. Vi få ge det tid 🙂

Det står i vardagsrummet bredvid fönstret, under vårat bröllopsfoto. Länge sedan vi köpte någon fin gammal möbel. Trivs vi inte med det, kan det alltid flytta upp.

Guld är inte min grej, men det var min mammas ♥ Den lilla guldspegeln tänkte jag måla vit, men efter en tuff rengöring (som med allt efter henne) så tappade den färgen på vissa ställen och blev silver. Både silver och guld, så får det vara för nu ♥

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.