Nattat Viggo

Hej på er 🙂

I morse ca 5,40 fick jag en hostattack och väckte familjen, god morgon liksom. Viggos mage kurrade och han ville kliva upp. Jag fick dåligt samvete fast jag inte kan rå för det.

Förutom den tidiga morgonen har vi haft en bra dag med fint väder. För första gången på länge följde jag med på en kort promenad. Viggo ville gärna visa mig att han kan cykla uppför backar och bromsa när det går nedför 🙂 Annars har jag mest varit i skuggan. Längtar efter att få lapa lite sol, men vill bli av med luftvägsinfektionen först.

Ikväll ville jag försöka natta Viggo, han protesterade en hel del. Han är riktigt rädd för min hosta. Pappa hostar han med, men den hostan jag har förstår jag att han tycker är otäck. Vi gav inte vika, jag fick natta till slut. Efter en lång stund somnade han ♥

Vackra Mårbacka.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *