”Never ending story”

Hej på er 🙂

Det som har känts som en ”Never ending story”, att bli helt klara i ”mammas hus”.

Det har slitit hårdare på mig och min man än någon kan föreställa sig. Mamma blev ängel i början av oktober 2017. NU är vi äntligen klara där, förutom att det står ett skåp kvar i uthuset som vi ska försöka få sålt till en loppis som finns i samma by.

Vi hade hoppats på att kunna lämna av skåpet där redan idag, men personen som var ansvarig för inköp var inte på plats fick vi veta när vi ringde och frågade.

Möbler som jag vet att mamma lagt ner mycket pengar på har vi tagit hem. Vi ger Blocket en chans och hoppas att någon nappar. Vore härligt att få en liten slant för det. Annars skänker vi bort det och sista alternativet är soptippen som för det mesta.

Nu önskar jag att vi kan vända blad ♥ När vi får slippa stressen huset medfört, ångest och oro för att vi behöver åka dit. Känslan av att det aldrig tar slut. Att slita som djur i smuts, röklukt, äckel, råttskit, damm mm. Att vi behövt åka dit fast vi varit sjuka, bita ihop och kämpa ännu mer. Jag hoppas våra humör lyfter och att hälsan blir bättre ♥

Min man åkte tillbaka till grannstaden ikväll med släpet som vi hade fått låna av Viggos farmor och hennes sambo. Han kom hem efter 19-tiden. I ca två timmar var Viggo och jag ensamma, då passade vi på att vara ute i finvädret på baksidan.

Viggo körde bil medans vi var i mormors hus ♥

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *