Bra natt

Hej på er 🙂

I natt hade jag en hostfri natt, kan inte med ord beskriva hur skönt det var. Småhostade men det räknar jag inte ens, jag slapp dessa hemska långa attacker. Inte började jag hosta vid 4-5 tiden heller som jag brukar göra. TACKSAM för en natts ro ♥

Jag har känt mig lite lättare i sinnet idag, jag fick prata av mig med min bästa vän igår vilket var välbehövligt. Ändå känns det som att jag är inne i en känsligare period och har nära till tårar, det är en del tankar om min hälsa och allt jag har framför mig med undersökningar mm. Försöker släppa det, men det finns i mitt undermedvetna.

När Viggo kom hem från förskolan var han och jag ute så han fick cykla. Han kör fram och tillbaka här utanför. Jag tittar på och ger honom beröm, det är ungefär vad jag orkar. Väntar på att luftvägsinfektionen ska bli bra, längtar efter en promenad.

Ikväll blev det tacos här, gott. Sedan åkte Viggo och pappa och handlade mat.

Vackra rosen som står på bordet på altanen ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *