Sopslut

Hej på er 🙂

Idag är jag slut och har haft en rejäl ”utmattnings-baksmälla”, som min bästa vän kallar det. Det var så klart väntat, men vissa saker varken vill eller kan man säga nej till. Tänker på min belöning, hur nöjd hon var, hennes mamma och berömmet jag har fått.

Jag låg i sängen till efter 12 idag. Att min man skulle till Stockholm två gånger just denna vecka hade jag helst hoppat över, men det är som det är. Han har varit där idag med. Ena tåget hem var försenat så han kom hem efter 21,00, tjohoo.

Vet att det är dagen före dotterns student för min vän, kände ändå att jag ville fråga om hon kunde komma hit och vara med Viggo och mig i eftermiddag. Hon kom hit efter jobbet vilket var guld värt 🙂 Vi fick chansen att prata en del, skönt. Viggo visade henne sin nya grävskopa som han fick när han fyllde år och ritade fina teckningar.

I natt blev Viggo rädd för min hosta. Så pass att han började gråta och ropade på pappa som låg och sov på soffan. Efter ett tag hörde pappa och kom upp. Det gjorde ont i mitt hjärta när Viggo sa att han ville att mamma skulle gå, att han ville sova med pappa.

Vet att han tycker mina hostattacker är otäcka och att dom gör honom rädd. Han låg bredvid mig i sängen för han hade vaknat tidigare. Det spelar ingen roll hur många gånger vi säger att det inte är farligt. Han och pappa fick lägga sig i Viggos rum.

Ikväll ville Viggo inte ens gå upp på sitt rum och låta mig prova natta honom. Pappa var ju inte hemma så det han kunde tänka sig var att somna på soffan och det gjorde han ♥

En blomma på våran framsida för ett tag sedan.

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.