Balens finaste tjej

Hej på er 🙂

Idag strax före 13-tiden kom denna fina goa tjej hem till mig. Jag provsminkade ju henne för ett tag sedan, då kände jag mig inte riktigt nöjd. Hon var lite rädd för att det skulle bli för mörk ögonskugga, nu var hon tuffare och gav mig fria händer 😉

Jag sminkade henne som jag hade tänkt från början och vi båda blev så nöjda ♥ Hennes mamma, min bästa vän kom hit efter ett tag och dom två åt lunch. Jag hade fått i mig mat innan, medans hon var hos frissan och satte upp håret.

Strax före 16 skulle hon åka. Jag hjälpte henne på med klänningen, örhängen och halsbandet och såg till så det viktigaste fanns med i hennes handväska. Sedan gick vi ut och jag fotade henne på våran framsida. En dag då jag har kombinerat två av mina intressen, sminka och fota. Jag är trött och hostar som en tok, men är otroligt nöjd.

Min vän har sagt att hennes dotter var finast sminkad av alla, att hon är kvällens stjärna. Det värmer att höra och jag är beredd att hålla med. Min man har sagt flera gånger att han är stolt över mig, han såg henne när hon var klar.

Jag sminkar inte andra ofta nu för tiden, så det tog längre tid än när jag var mer aktiv. Jag är stolt över mig själv, jag bröt ihop igår och idag när det gällde levererade jag Finaste berömmet var: ”Jag har aldrig känt mig så fin någon gång förut” ♥ ♥ ♥

Resten av dagen har jag vilat.

 

 

 

Bild längst ner var före vi började.

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *