Slutat med ena medicinen

Hej på er 🙂

Idag blev det en tidig morgon. Vinkade hejdå till Viggo, men gick inte och la mig sedan. Min man ringde hälsocentralen direkt i morse eftersom jag inte kan prata. Sköterskan som ringde upp skulle lämna ett meddelande till min läkare och be honom ringa.

Vid 10,30 ringde sköterskan igen och sa att läkaren inte hade möjlighet att ringa, men han hälsade att jag ska sluta med medicinen som gjort mig dålig och fortsätta med inhalatorn. Sedan ringer han mig i slutet av veckan, jag hoppas jag är bättre då.

Min mage blir tränad i alla fall, den får jobba hårt i alla hostattacker. Revben och rygg har fått sig en rejäl omgång dom med, inte skönt. Men jag kämpar så klart på.

Vi har ätit middag på altanen. Nu är Viggo ute och cyklar igen ♥

Notis till mig själv ”Spela inte charader i samma lag som din man” 😉 Lite frustrerande att göra sig förstådd när vi inte sitter med en varsin mobil så han kan läsa. Visst kan jag få ur mig några ord, men halsen är överansträngd och då hostar jag ännu mer.

Älskade Mårbackor i fönstret ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *