Besök och ingen röst

Hej på er 🙂

Gårdagens kalas var preliminärbokad sedan ett tag tillbaka. Jag ville gärna att dom skulle få komma och gratta Viggo, vi hade sett fram emot att träffa dom. Vore det något annat skulle jag ha flyttat fram det, eftersom jag är betydligt sämre i luftvägarna.

Det var trevligt och Viggo hade roligt med tjejerna 🙂 Jag pratade såklart med min faster, kusin och co. Det straffade sig, jag hostade mer och på kvällen var min röst slut. Efter det har jag varit tyst, jag kommunicerar med min man genom gester och i skrift.

En av dom mycket vanliga biverkningarna av min senaste medicin är övre luftvägsinfektion och det har jag fått. Jag vill slippa denna hemska hosta och medicinen har biverkningar som gett mig mer hosta. Jag blir nog galen snart.

När jag klev upp i morse och kom ner som en skrutta fick jag veta att vi skulle få besök av Viggos farfar och hans fru om en stund. Roligt för Viggo och trevligt att dom kom, jag var tyst. Viggo fick en grävskopa som han hade önskat sig, den tyckte han var rolig.

Resten av dagen har jag suttit i soffan, bara vilat. Viggo och pappa tog en cykeltur, dom kom hem för ett tag sedan. Nu mörknar det på, ser ut som det blir regn. Annars då… jo då känner jag GIVE ME A BREAK 😉

Våran badkruka till kille, varmt vatten ska det vara 😉 Jag är beredd att hålla med.

Skön söndag till er.

2 svar på ”Besök och ingen röst

    • Tack Sofia det hoppas jag med, det är lätt att hålla sig för skratt. I natt drömde jag om dig. Du tipsade mig om en affär, så sa du ”Den här solkrämen ska du köpa”. Den var tydligen oupptäckt för många och billig så du menade att jag skulle passa på. Mina drömmar kan vara otroligt spännande 😉 Hoppas ni mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.