Komplicerad men vanlig

Hej på er 🙂

Inatt sov Viggo hela natten i sin säng, det är roligt när det händer ♥

Ibland kan jag känna mig komplicerad. Som när optikern har sagt att han inte förstår varför mina ögon är som dom är, att han skulle förstå om jag vore 65 år men det är jag då rakt inte 😉 Eller läkarna som inte vet varför jag har sådana problem med hosta.

Tvekade angående den nya medicinen med tanke på alla biverkningar. Vet att jag måste prova men jag tänker på balen till veckan, då jag ska sminka min väns dotter. Samtidigt var jag desperat efter att ha haft fruktansvärda hostattacker igår. Sedan ville jag natta Viggo, men han är rädd för min hosta så det blev pappa igen.

Jag är sliten efter planteringarna jag gjorde igår. Sedan har jag en del biverkningar och där kommer ”vanlig” in. När det gäller vanliga biverkningar, då kan jag minsann vara vanlig och få flera biverkningar. Ger det lite tid så hoppas jag att det fungerar.

Det har varit varmt idag med. Ett tag öppnade himlen sig, då satte Viggo på sig hörselskydd 🙂 Det smattrade rejält på taket, härligt att sitta där tyckte jag. Sedan var det svalare en stund då myste vi tillsammans under filten.

Viggo och pappa har varit lediga sedan i onsdags, skönt att ha dom hemma ♥

Min goa kille ♥

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *