Nationaldagen

Hej på er 🙂

Idag har det varit ca 30 grader varmt.

Första dagen med sådan värme vilket var ovant. Jag envisades med att plantera blommor eftersom jag köpte en massa igår. Jag var dyblöt av svett, full i jord och koskit. Hur ryggen kommer känns imorgon vill jag inte tänka på 😉 Har en del kvar att göra.

Vi har spenderat så gott som hela dagen ute. Jag har hostat så jag har känt som att jag ska hosta ihjäl mig. Har faktiskt varit nära att sätta mig ner och gråta. Hostar så jag nästan kräks. Det finns inte en chans i världen att försöka kväva den på något vis utan attacken måste ha sin gång. Jag hoppas min läkare hittar något som fungerar snart.

Förutom hostan är jag nöjd med dagen och min insats med blommorna. Tycker att det är roligt annars skulle jag inte hålla på 🙂 Bäst är när det är klart och jag kan njuta ♥

Mårbackor som får stå både inne och ute. Lavendel och en vit blomma till framsidan.

Fortsatt trevlig nationaldag till er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *