Nytt favoritställe och ny medicin

Hej på er 🙂

Igår var jag både trött och hade ont efter att ha provsminkat min väns dotter.

Viggo sov längre än vanligt i morse, vilket var skönt. Jag tänkte somna om när han hade klivit upp, men kom inte till ro. Väntade att min läkare skulle ringa idag så tankarna var på det samtalet. Min man och Viggo har gjort helg från idag.

Läkaren ringde ca en halvtimme efter bokad tid, men han hade sagt att det var en ca tid. Jag satt så klart och väntade. Eftersom inhalatorn mot astma inte har hjälpt mig i någon större utsträckning skrev han ut en medicin som jag ska kombinera med den.

Jag har inte hämtat ut den än, men läste på nätet att även denna medicin ger huvudvärk. Så när jag börjar med den kommer jag ha tre mediciner som alla ger huvudvärk, det som jag har ändå. Även kräkningar och diarré var bland dom vanliga biverkningar, tjohooo. Tror jag SKITER i att ta den tills efter balen, hehe.

Även fast jag känner mig trött och sliten hade jag ett mål idag. Det var att åka till grannstaden till ett nytt favoritställe med blommor. Det är inte lika roligt att gå där som här hemma, för här finns det även sköldpaddor och fiskar som Viggo uppskattar. Men priserna på detta ställe gör att det är värt att åka dit när man vill ”storhandla”.

Kom hem med ett helt gäng Mårbackor som ska få bo både ute och inne. Två lavendel och tre vita småblommiga blommor som jag inte minns namnet på. Den skulle gilla att stå i skuggan som vi har på framsidan vid ytterdörren. Tror det blir fint 🙂

Efter vi hade handlat blommor åkte vi äntligen till min farmor. Vi fikade och pratade. Hon fick en söt blomma av mig ♥ Känner med henne, hon har förlorat två syskon på kort tid och nu även mina två kusiners farfar. Farmor och han var vänner ♥

När vi kom hem var vi hungriga, det blev Sibylla mat. Sedan har jag plockat lite med blommor, egentligen orkade jag inte. Men som min man säger, jag är envis 😉 Roligt med så klart. Får fortsätta i morgon och ta allt eftersom orken tillåter.

Tyckte den här rosen var så fin så den fick också följa med hem ♥

Hoppas ni har haft en bra dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *