Provsminkning

Hej på er 🙂

Idag har min bästa väns dotter varit här. När hon för några månader sedan frågade om jag ville sminka henne inför balen kunde jag inte säga nej (ville inte det heller) Blev lite orolig eftersom min energi går upp och ner, men jag får ta det och vila efteråt.

Det var länge sedan jag sminkade någon annan och jag är långt ifrån på topp, så det tog sin tid. Jag bjöd henne på fika först och vi pratade om hur vi har tänkt. Vi behövde prova oss fram med färg på foundation och ögonskuggor.

Hon har en jättefin ögonform, men det var första gången jag sminkade ögon med den rundare formen, det var ovant. Medicinen som gör mig skakis gjorde det inte lättare. Till veckan ska jag kliva upp i bra tid så jag har hunnit ”skaka av mig det värsta” 😉

När jag var yngre sminkade jag vänner ofta på förfester. Sedan sminkade jag min kusin när hon hade bal och en vän inför hennes bröllop. Innan jag fick Viggo var sminkintresset stort. Som mamma finns det inte samma tid, vilket är naturligt. Min rygg gillar inte att stå med armarna uppåt en längre stund heller, så det känns nu.

Fina tjejen 🙂 Jag ska så klart vara mer noga när det är baldagen, vi provade bara idag. Eventuellt att jag ändrar någon färg, om hon går med på det 😉

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Provsminkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *