Solsken

Hej på er 🙂

Viggo fick en studsmatta av farmor och hennes sambo i födelsedagspresent. Vid 9-tiden i morse gick han och pappa ut för att bygga ihop den. Något som tog ganska lång tid för pappan att göra, gissa om Viggo var otålig 🙂

Jag är som väntat trött efter gårdagen med kalas och gäster. Kom ändå upp ca 10,30. Viggo stod nämligen och ropade på mig genom altandörren. Han hade hört någon hosta (som troligtvis gick på vägen) och han trodde att det var jag som klivit upp.

Innan jag hade ätit frukost eller gjort något annat gick jag ut till dom. Strax därefter fick Viggo äntligen inviga studsmattan. Glädjen han utstrålade är helt klart värt den fula stora studsmattan på våran lilla baksida 😉 Ändå är det inte den största storleken.

Skönt att vi fick sol och värme idag. Vi har spenderat dagen på baksidan och haft en lugn dag. Fint väder var vad jag behövde och en glad liten kille. Han har inte sovit någon middag i helgen och spenderat i princip hela dagen ute. När vi kom in somnade han i soffan vid 17,30, det var ganska väntat. Han sover där sedan dess ♥

Viggo när han väntade otåligt på att gästerna skulle komma igår ♥

Viggo och hans kusin (pappas systers dotter) Tårtan och fikat som Viggo och pappa hade gjort var så gott 🙂

Hoppas ni har haft en härlig söndag.

2 svar på ”Solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *