Tungt

Hej på er 🙂

Idag var tanken att vi skulle åka till grannstaden och köpa blommor.

Jag såg att jag hade ett missat samtal från min kusin så jag ringde henne. Hon berättade att hennes farfar har somnat in och blivit ängel. Han var den vänligaste och mysigaste farbror jag någonsin har träffat, jag blev jätteledsen ♥

Hon sa även att min farmors bror gick bort för någon vecka sedan. Det visste jag inte. Jag stod inte honom nära, men farmor betyder jättemycket för mig. Hade jag vetat det skulle jag ha ringt henne. Var ett tag sedan vi pratade p.g.a. min hemska hosta.

Det roliga idag är att våran nyblivna 4-åring har lärt sig att cykla utan stödhjul. Det var första gången han provade 🙂 Han tror att pappa håller i, vilket han inte gör. Jag har sagt att han kommer fixa det när han känner sig redo och så blev det.

Jag kom av mig helt. Köpa blommor får vi göra en annan dag då allt känns bättre. Jag har hostat en massa i natt igen så jag fick kliva upp och ta min härliga ”cocktail”. Får vara glad att hostan tog paus en natt och önskar att den ger sig snart.

Ute blåser det. Jag var ute när Viggo visade att han kan cykla utan stödhjul. Sedan satt jag på altanen en stund och tittade när Viggo gungade. Han har fått in tekniken och kan gunga själv vilket han tycker är kul 🙂 Till middag blir det hemmagjord pizza, gott.

Den gröna slitna pallen som jag hittade i mammas uthus. Blev fint ♥

Dags att köpa nya krukor 😉

Imorgon ska Viggo ha 4-års kalas ♥ ♥ ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *