Kristi himmelfärdsdag

Hej på er 🙂

I natt har jag sovit en hel natt utan att hosta och ingen Cocillana, jippiiii 😉

Vet inte om det är inhalatorn som hjälper eller om det var en slump, glad är jag i alla fall. Något mindre trevligt är att jag har biverkningar, skakar som ett asplöv när jag har tagit den. Huvudvärk är också en biverkning, skallen bankar mer än vanligt.

En eftermiddag var jag inte alls i bra form. Fick ta värktabletter och lägga mig i sängen på spikmattan. Som det är nu så har jag två mediciner som ger huvudvärk.

Hoppas det ger sig och att detta kommer hjälpa. Jag har hostat idag, men inte så mycket som tidigare. Idag och imorgon har vi att göra inne, förbereda Viggos kalas. Sedan önskar jag sol och värme, så det blir härligt att vara ute. Regn idag med.

Viggo är i ok form, det känns skönt 🙂 Han har roligt med sina nya leksaker.

Rosen jag fick i morsdagspresent står i fönstret, tanken är att plantera ut den ♥

Hoppas ni har en skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *