Viggo 4 år

Hej på er 🙂

Idag fyller våran goa underbara Viggo 4 år ♥

Han sov i sin säng till ca 3,45 då ropade han så jag gick och hämtade honom. Jag reagerade på att det var rätt mycket snor i ena näsborren på honom, vi stannade till på toa och torkade. Tyckte han kändes varmare än vanligt. Vi somnade om.

När pappa väckte Viggo tog jag fram hans paket som han glatt öppnade 🙂 Han är så go och tacksam, vet inte hur många gånger han har tackat oss för sina presenter. Mammas kusin Gittan hade skickat en målarbok och ett fint kort. Mammas andra kusin har skickat ett paket som vi ska hämta ut på ICA, gulligt gjort av dom båda.

Viggo är febrig, så idag har vi en lugn dag. Tråkigt för han skulle bjuda kompisarna på glass på förskolan, men det får bli en annan dag. Vi hoppas att vi ”kan mota Olle i grind” så det vänder. Vi är ju inte ens helt friska från förra gången, det räcker nu 😉

Han ligger och sover middag. Sömn/vila är bra så han får sova tills han vaknar ♥

”Tack mormors kusin Gittan för det fina kortet och målarboken” 🙂

Viggos tacksamhet värmer gott i hjärtat ♥

Fortsatt fin dag till er.

2 svar på ”Viggo 4 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *