Regnig tisdag

Hej på er 🙂

Igår kväll var det första gången jag använde inhalatorn.

När vi gick och la oss kunde jag andas lättare. Tänkte att det vore skönt om jag fick sova utan hosta. En stund senare drog det igång. Det var bara att kliva upp, ta Cocillana och laxermedel. Min ”cocktail”, eftersom Cocillana gör mig förstoppad.

I morse när jag hade vinkat hejdå till mina grabbar gick jag och la mig igen. Fick en hemsk hostattack som höll på till och från i 25 minuter. Var nära att jag klev upp ur sängen, men till slut gav det sig. Förstår att en dos inte kan göra underverk. Hoppas verkligen att detta kommer hjälpa, vore underbart om det fick gå lätt en gång 😉

Grått och regn idag. Jag har varit ute och klippt bort visset på mina penséer. Ställde en sliten grön pall på framsidan vid ytterdörren som jag hittade i mammas uthus. Passade också på att slå in Viggos födelsedagspresenter innan dom kommer hem.

Tänk att våran älskade goa kille fyller 4 år imorgon ♥ Kalas blir det på lördag.

I helgen när vi var i ”mammas uthus” tog jag med några syrener hem 🙂

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *