Läkarbesök-hosta

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till min husläkare p.g.a. min ständigt återkommande hemska hosta.

Jag fick recept på en inhalator för inflammation i luftvägarna. Eftersom det verkar som luftvägarna är irriterade och väldigt känsliga. Den ska jag ta två gånger/dag i 7 dagar. Sedan ringer han mig den 5/6 för att höra om jag har blivit bättre eller är lika. Har jag blivit bättre ska jag fortsätta med inhalatorn, är jag lika lägger vi till en medicin.

Äntligen händer något, det är detta jag har velat i flera år. Vet man inte varför jag hostar större delen av tiden måste man börja prova sig fram, utesluta saker osv. Framöver ska jag få en kallelse för att göra inandningsprov för att kontrollera min lungkapacitet. Är jag fortfarande inte bra efter allt detta blir det troligtvis en remiss till lungkliniken.

Astma tror han inte att jag har, eller att det är slem som ska upp. Så alla läkare som skrivit ut diverse olika slemlösande har varit på fel väg verkar det som, jag har aldrig kunnat hosta upp. Jag är trött men nöjd. Hoppas att inhalatorn kommer att hjälpa.

Ute är det grått och mörkt. Det blir en fortsatt lugn dag.

Våra fina träd på framsidan har snart blommat över helt.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *