Nöjd

Hej på er 🙂

I morse vid 3,45 kom Viggo in till oss, eller jag fick gå och hämta honom som vanligt. När jag frågar pappan i huset om han vaknar när Viggo kommer över till oss är svaret nej. Tänk att kunna sova som en pappa, vad skönt det vore 😉

Idag har vi städat en del och fixat hemma. Regnväder igen så det passade bra. Vi fick sällskap när vi skulle äta middag av min fina vän, det blev tacos. Sedan fick hon med sig min mammas takkrona, två fönsterlampor, en vägglampett och borr med borrar.

Jag gläds åt att få se mer av mammas saker i en kär väns hem. I hennes kök sitter redan en taklampa som var mammas, den lampan hade hon i lägenheten hon bodde i tidigare med. Jag vet att mamma skulle vara jätteglad för det ♥

Trotts att jag håller på att hosta ihjäl mig så behöver vi åka till ”mammas uthus” imorgon. Vi får låna släp av Viggos farmor och hennes sambo. Dom kommer dit och hjälper oss, vi ska ta med oss saker hem som vi ska behålla.

Jag hoppas det går snabbt och smidigt, mammas granne är inte hemma så vi har inte tillgång till toalett. Hehe, jag som springer på toa ganska ofta. Efter det ska vi åka hem hit, lasta ur sakerna och bjuda dom på middag som tack.

Det är finare i verkligheten än på bild. Jag så nöjd ♥ Min vän som var här idag sa också att det blev jättefint, som om spegeln var menad att sitta där ♥

Hoppas ni har en skön fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *