Mammas spegel

Hej på er 🙂

Igår kväll gick min man till föreningslokalen på årsstämman strax före 19.

Viggo och jag ritade och myste. Det tog över en timme att natta honom. Jag fick flera hostattacker vilket gjorde att han inte kom till ro. Hade en flaska vatten med mig, men det hjälper inte mycket. Han ville vänta på pappa, jag sa att han behövde sova.

När han äntligen hade somnat hann jag vara nere 10 minuter så kom min man hem, klockan var strax före 21. I natt sov Viggo hela natten i sin säng ♥ Han pratade så jag svarade ”Jag kommer Viggo”. Han sov när jag kom dit, han pratar i sömnen 🙂

Idag har vi haft grått och regn. Det har inte gjort något, jag har tagit det lugnt. Förutom att jag har målat ett lager färg i och på en låda från mormors byrå. Min man slipade en låda i helgen. Innan hela byrån är klar har det väl gått ett bra tag, så får det vara 😉

Jag är så nöjd med mammas spegel, självklart skulle den sitta ovanför hennes skåp. Nu passar den in här när den blev vit. Lyktan på skåpet fick sig en omgång med sprayfärg för ett tag sedan, tyckte den gulnande färgen stack ut för mycket där nu.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *