Våra vackra träd

Hej på er 🙂

Träden på våran framsida är så vackra den här tiden 🙂

Ikväll är det dags för den årliga årsstämman i föreningen där vi bor och jag ska väljas om som styrelseledamot. På grund av att jag hostar så jag nästan kräks blir jag hemma. Jag är så less på denna vidriga hosta. Min man får gå utan mig på stämman.

I natt när Viggo ville komma över till oss ropade han som vanligt ”Mamma”. När jag kom dit ville han ha pappa, han hörde mig hosta och blev orolig. Jag förklarade att hostan inte är farlig, att jag inte skulle kräkas och att pappa sov. Då följde han med ♥

Det har varit varmt ute idag igen, jag orkar knappt vara ute med denna förkylning. Middagen åt vi på altanen, det var mysigt i alla fall 🙂 Det blev våfflor, glass och sylt.

♥ ♥ ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *