Mammas kandelaber

Hej på er 🙂

Varmt och härligt väder idag.

Därför känns det extra tråkigt att vara rejält förkyld nu, jag är sämre än igår. Gick ut en sväng i morse och tog bilder på vårat vackra träd på framsidan, sedan har jag inte orkat ta mig ut. Planen är att sätta mig på altanen när mina grabbar har gjort kväll.

Den här kandelabern är efter mamma. Den har legat i blöt med diskmedel och såpa för att få bort det feta nikotinet och röklukten. Jag har skurat den med svamp. Mycket jobb med saker som var hennes, men jag är glad för små minnen här och där ♥

Idag hade jag tankeöverföring med mammas kusin Gittan. Tänkte att det var ett tag sedan vi hördes så jag kanske skulle skicka ett sms. Hon kan läsa sms, men inte svara på dom. Jag har haft hostattacker så jag nästan har kräkts, därför ringde jag inte. Då ringde hon mig i stället 🙂 Glad att få prata en stund och att jag slapp hostan då.

Det blev så fint, den passar perfekt nere i hallen ♥

 

Önskar er en fortsatt fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *