Host och snörvel

Hej på er 🙂

Trodde aldrig att jag skulle orka hålla mig vaken för att se hela Eurovision igår, men det gjorde vi båda. Min man tittade med ett halvt öga. Jag tycker att det var flera låtar som var helt ok. Snopet slut bara, vi hade ett starkt bidrag som jag hoppades på (såklart).

Både min man och jag är rätt förkylda nu, vi hostar och snörvlar.

Det är aningen jobbigt när en liten kille i huset har mer energi och vill ha fart. Men mamman och pappan orkar inte med det tempot 😉 På dagen var han med pappa till Biltema en sväng och fick tofflor, nöjd kille som spexade framför kameran och mig.

Ikväll har Viggo och jag varit ute på baksidan en stund när solen tittade fram. Tidigare regnade det och var grått, då var det lek inne med lego. Innan läggdags badade han. Sedan läste jag en bok, vi höll om varandra och han somnade gott i min famn ♥

Viggo och jag brukar spexa tillsammans, två teaterapor 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *