Ändrade planer

Hej på er 🙂

Idag hade vi planer på att åka till ”mammas uthus”. Vi skulle låna släpvagn och ta med oss saker hem som vi ska behålla. Men vi är hängiga och förkylda, så vi blev hemma. Det var min man som tog det beslutet, vilket jag tyckte kändes skönt.

Hoppas det ger sig fort och att vi kommer iväg snart. Även om det är jobb med att få saker rena och fräscha som kommer därifrån, så är jag glad för det jag kan behålla som har varit mammas ♥ Spegeln som var i guld kommer bli fin när den är klar.

Tallrikarna på väggen i köket bakom mig älskar jag, dom var mammas ♥

Något jag sällan använder är solglasögon. Jag ser för dåligt, kan inte ha linser och kostar inte på mig solbrillor med styrka eftersom jag får byta glas ofta. Hemma på gården kan det funka. Jag har haft samma solbrillor sedan 2011, köpte dom när vi var på Cypern. Våran första och enda utlandsresa tillsammans. Tyckte det var dags för nya och lyckades med en fullträff när jag beställde ett par. Billiga och snygga, nöjd 🙂

Viggo igår, det har blivit en del glass under förkylningen 🙂 Glad att något går i.

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *