Greengate och febrig

Hej på er 🙂

Idag har jag inte varit i någon bra form, är febrig och hängig. Viggo har varit ok pigg, hostan är envis men bättre. Tittade precis och han har fortfarande förhöjd temp men inte feber direkt. Verkar vara segt det innan han blir helt bra ♥

Det har varit fint väder idag med, så vi har varit ute en del. Jag har mest suttit i skuggan på altanen. Åt både lunch och middag där, mysigt 🙂

Jag har länge velat ha en hylla på köksbänken, blev glad när jag äntligen hittade den här. Blev finast på denna ledden, går ju att ställa den upp också. Råkade köpa några till Greengate muggar och några skålar också. Samlingen behövde fyllas ut 😉

Nya är den som står ytterst till höger längst upp, den helrosa på mitten och den yttersta till vänster på nedre hyllan. Lika som temuggarna jag har. Har även dom helrosa kaffekopparna. Blev två temuggar till så nu har jag fyra av dom och två skålar i samma serie 🙂 Är nog det finaste Greengate har gjort tycker jag.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *